Overlayer

Nieuws | Door Geesje Rietveld | Leestijd 1 minuten | 20-01-2022

Hoe interessant is jouw muur? Vraag de Frappante Dagen Kalender 2022 aan.

Hij inspireert je bij het maken van een contentkalender en - ook niet onbelangrijk – om sommige dagen kan je niet anders dan lachen. Vraag ‘m nu aan: de Frappante Dagen Kalender 2022. Dit jaar is ie speciaal ontworpen zodat jij nét even anders kijkt naar 2022.

Haak in op (inter)nationale dagen die zich mooi lenen om relevante kennis te delen of waarbij jouw organisatie zich maatschappelijk betrokken voelt. Of bezorg je volgers gewoon even een glimlach tijdens het scrollen. Elke maand iets te vieren of aandacht te geven, voor elke branche en doelgroep. Zo wordt je eigen contentkalender maken een stuk leuker. En je muur een stuk interessanter om naar te kijken.

Frappante Dagen Kalender

Wil je hem hebben? Vraag hem dan hieronder aan en we sturen hem gratis en voor niks op. Het enige wat we van je vragen is dat je hem ophangt en deelt op jouw social media met #frappantedagen. Topdeal toch?

Vraag 'm nu aan!

Frappante Dagen Kalender

Vul onderstaand formulier in

Overlayer

AUTEUR:

Geesje Rietveld | Content

Ook interessant

Gerelateerde case

Een merk om warm van te worden

Ardego is een nieuwkomer in de Nederlandse haardenbranche. Wij ontwikkelden de positionering, het creatieve concept en de visuele identiteit voor Ardego.

Lees verder
Gerelateerd artikel

Arnold past niet in een hokje. Dus wel bij Frappant.

Voor hokjesdenkers is Arnold ter Welle een lastige. Hij is onze eerste mannelijke projectmanager. (‘Snel switchen, veel bordjes tegelijk hoog houden; is dat niet een vrouwenklus?’) Leer hem kennen!

Lees verder
Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.