Overlayer

Nieuws | Door Geesje Rietveld | Leestijd 1 minuten | 24-11-2022

Hoe interessant is jouw muur? Vraag de Frappante Dagenkalender 2023 aan.

Het nieuwe jaar wacht om de hoek! En dat betekent dat de Frappante Dagenkalender die bij jou aan de muur hangt, binnenkort vervangen moet worden. 

Vraag 'm aan!

Say no more. Ik wil ‘m

Aanvragen

De nieuwe kalender heeft bekende en verrassende dagen, een fris design én extra nadruk op dagen die schreeuwen om aandacht voor je eigen collega’s. Dus ook handig voor de HR-afdeling!  

Vraag is dan wel:

Waar hangt ‘ie bij jou?  

Onze tip: hang ‘m op een plek 

  1. met veel ‘traffic’  
  2. waar mensen even de tijd hebben.  

Bij het koffieapparaat bijvoorbeeld, of op de koelkast, op de binnenkant van de WC-deur… Je snapt het idee.

Heb jij een nog betere ingeving? Prove it. Neem een foto van de Frappante Dagenkalender op die überslimme plek en deel hem op je socials met #frappantedagen.

Laat maar komen die kalender!

Frappante Dagenkalender

Vul onderstaand formulier in

Overlayer

AUTEUR:

Geesje Rietveld | Content

Ook interessant

Gerelateerde case

Samen bouwen aan een vitaal Flevoland

De toenemende vraag, hoge kosten en het tekort aan medewerkers vragen om een transformatie van onze zorg. CMO Flevoland (Centrum Maatschappelijke Ontwikkeling Flevoland) heeft als doel om die transformatie in haar regio te stimuleren. Dat deden ze vanuit drie merken met elk hun eigen focus: CMO, Zowelwerk en Zorgbelang Flevoland. Onnodig complex zo bleek. Daar kwam bij dat CMO zich had ontwikkeld waardoor haar uitstraling niet goed meer paste. Omdat één sterk merk veel effectiever communiceert, gingen ze een merktraject met ons aan.

Lees verder
Gerelateerd artikel

Werken-bij websites: drie sterke voorbeelden

Kan jouw werken-bij website wel een update gebruiken? Of moet je nog beginnen? Waarom zou je het wiel helemaal zelf uitvinden als je kan leren van anderen?

Lees verder