Of het gedrukt staat

Catalogus, folder of flyer ontwerpen

Door de populariteit van het internet wordt de ontwikkeling van een flyer, folder of catalogus nog wel eens over het hoofd gezien. Echter is de realisatie van flyers, folders en catalogi niet minder belangrijk geworden. Het zijn zeer effectieve tools die ingezet kunnen worden tijdens een campagne. En het mooie is dat wij ze volledig op maat voor je kunnen maken.

Flyers ontwerpen

Acties, productinformatie, introducties, personeelswerving, evenementen, allemaal goede redenen om een folder of een flyer in te zetten. Frappant heeft veel ervaring in de realisatie van folders, flyers en posters voor allerhande doelen en gelegenheden. Eenvoudig en informatief, of spetterend en uitbundig, helemaal passend bij de boodschap en de gelegenheid.

Ontwikkeling catalogus

Internet heeft veel catalogi doen verdwijnen. En dat is niet zo gek; gegevens zijn 24 uur per dag aan te passen, de verspreiding is een spreekwoordelijke druk op de knop. Toch is de catalogus nog niet uit beeld. Denk aan markten waar de computer niet in de werkplaats staat. Landen waar online zoeken en bestellen nog niet of amper gemeengoed is. Dan is er de catalogus. Hulp nodig bij de ontwikkeling van een catalogus? Dan kan Frappant je op weg helpen van A tot Z.

Overzicht geven, informeren en tegelijk verleiden. Dat zijn de functies van een catalogus, een folder en een flyer. Hoe je dat doet? Bij Frappant hebben wij daar al meer dan 40 jaar ervaring mee opgedaan. Ervaring die zich niet beperkt tot ontwerp en opmaak. En wij hebben zowel het design als de automatisering in huis. Wel zo handig.

Wij realiseren je folder, flyer of catalogus desgewenst inclusief:

  • productfotografie
  • opzetten en vullen van productdatabase
  • ontwerp en layout van de cataloguslijn
  • opmaak (eventueel d.m.v. database-publishing)
  • drukgereed aanleveren
  • drukwerkinkoop en -begeleiding
  • handling en distributie

Als het gaat om de ontwikkeling van gedrukte communicatie ben je bij Frappant aan het juiste adres. Van flyer, folder tot aan catalogi. Bij de één ligt de nadruk meer op de informatievoorziening of op cijfers, bij de ander is juist de boodschap en het imago het belangrijkst. Waar de nadruk ook op ligt, wij zorgen voor de juiste indruk. Hulp of gewoon creativiteit nodig? Bij Frappant ben je op het juiste adres!

Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.