Slimmer.
Wendbaarder.
Sterker.
Gelukkiger.

Waar word jij nou echt blij van? Ben je het nu? In hoeverre draagt je organisatie, je werk daaraan bij? We geloven dat succes het resultaat is van mensen die dingen doen waar ze blij van worden. Positieve energie is de drijvende kracht achter een merk dat elke dag sterker wordt. Een merk dat aantrekkingskracht heeft op mensen. Om er te kopen óf om er te werken; om er onderdeel van te zijn.

Frappant bouwt en activeert al 50 jaar merken in uiteenlopende sectoren. Niet om het creatieve kunstje, maar voor duurzaam resultaat. Samen met onze opdrachtgevers zetten we ambitie om in succes, door merken te bouwen op échte, menselijke waarden. Klinkt als serious business. Is het ook, maar altijd met een flinke dosis werkplezier. Want bouwen aan merken is het mooiste werk dat er is. We worden er heul gelukkig van. Jij ook?

Cultuur

Je zult maar Frappanter zijn

Happy people, strong brands. Het is waarin we geloven, maar het is ook wat we zijn. Bij Frappant is veel aandacht voor waar je blij van wordt. Want geluk is misschien wel de belangrijkste bron van gezondheid én aanjager van succes. We willen niets liever dan dat het goed gaat met onze collega’s. Dat iedereen lekker in z’n vel zit. Dat werkt lekkerder.

Het geluk van onze Frappanters staat centraal. Klinkt misschien wat egocentrisch. Maar door dat geluk op nummer 1 te zetten, is succes en werkplezier het gevolg. Oók voor iedereen die met ons samenwerkt. Je krijgt dagelijks te maken met vrolijke, fanatieke vakidioten die tot in de haarvaten gemotiveerd zijn om dát te doen wat merken voortstuwt en mensen succesvoller maakt. En laat dat nou precies zijn waar opdrachtgevers heel blij van worden.

Zootje geregeld

Heb je ons team al bekeken? Het is een zootje ongeregeld eigenlijk. We hebben een kakafonie van karakters verzameld waarvan er niet eentje dubbel is. En dat vinden we mooi. Voetbaltrainer, muzikant, motorcrosser, doe-het-zelver, chefkok… we hebben ’t allemaal. Al die karakters laten zich niet in een functietitel gieten eigenlijk. Doen we het liefst ook niet, want zegt die titel precies waar iemand blij van wordt? Niet echt. Daarom kijken we liever naar waar het hart sneller van gaat kloppen. En dat levert -naast een hoop plezier- geregeld héle mooie samenwerkingen op.

Never a dull moment

Werken als Frappanter is geen dag hetzelfde. We mogen werken aan het succes van organisaties in de meest uiteenlopende branches. Van theater tot apothekersketen, van zorgverlener tot maakbedrijf. En dat zijn geen one-night-stands maar serieuze relaties waarin we het beste in elkaar naar boven halen. Dat mag best eens schuren, als dat uiteindelijk leidt tot groei. We leren veel van ons werk, onze opdrachtgevers leren van ons. Samen impact creëren, daar geloven we in.

Work smarter, not harder

De wereld van marketing en communicatie staat bekend als een snelle wereld. Rennen en vliegen, lange dagen maken. Hard werken zit zéker in onze Achterhoekse aard, maar we werken liever slimmer dan harder. Dus ja, het is absoluut wel eens aanpoten om die deadline te halen, maar de balans tussen werk en vrije tijd houden we altijd in het oog. Want ook al vinden we dat we het leukste werk van de wereld hebben: er is meer dan dat ;)

Daar word je blij van

Ga eens na: wat heb je nodig om verder te komen? Voorzetje: vertrouwen in jezelf, vertrouwen van je omgeving, voldoende tijd en middelen om zo zorgeloos mogelijk te kunnen leven. Omdat we geloven dat groei het resultaat is van mensen die doen waar ze blij van worden, faciliteren we daar waar we dat kunnen. Met een fijne werkplek, goede koffie, opleidingsmogelijkheden, gezellige uitjes, borrels en feestjes, maar bovenal onze support om het beste uit jezelf te halen. Om te zorgen dat we daar actief mee bezig blijven, hebben we onze Marloes, Head of Happiness. Geloof ons: daar word je blij van.

Samen kom je verder

Of je nu medewerker, stagiair, afstudeerder, freelancer of leverancier bent: Wanneer je met ons werkt ben je Frappanter. Volwaardig onderdeel van het team. Want zo komen we verder. Door op gelijkwaardig niveau met elkaar samen te werken, staan we open voor inzichten en verbeteringen en tillen we elkaar naar een hoger niveau. Het maakt ons werk leuker en de resultaten beter. Profiteren onze opdrachtgevers ook weer van.

Mensen

Happy people

Bij Frappant bouwen we niet aan een bedrijf, maar aan een cultuur. We verzamelen een team van knappe koppen waarmee het elke dag weer lekker werken is. En dat is heel fijn voor onze opdrachtgevers, maar zéker ook voor onszelf!

Onze mantra is niet voor niets ‘Blije mensen, beter werk’: we geloven dat duurzaam succes het resultaat is van mensen die doen waar ze gelukkig van worden. Dat geldt voor onszelf, dat geldt voor de mensen met wie we samenwerken aan sterkere merken én het geldt voor de liefhebbers van die merken; of je er nu koopt of werkt. Want mensen houden van duidelijkheid en richting, van collectiviteit en progressie. Sterke merken zorgen daarvoor.

Het geluk van onze Frappanters is een groot goed. Daarom bieden we een omgeving waarin creativiteit en enthousiasme onbeperkt kunnen groeien. Als opdrachtgever merk je dat aan de fijne samenwerking én natuurlijk aan het resultaat. Ook stagiaires en afstudeerders nemen we graag mee in het mooiste werk van de wereld. Zo dragen we kennis over én leren we bovendien een boel van hen. Daar word je toch blij van?

Maak kennis met deze vrolijke vakidioten. Ze leren je graag beter kennen en zetten hun enthousiasme en skills in om merken de beste versie van zichzelf te laten zijn.

Historie

Nieuw sinds 1974

Ons vak is het mooiste vak dat er is. Vinden wij dan. Want we krijgen zó ontzettend veel kijkjes in keukens, we leren zó veel branches door en door kennen… daar kan menigeen alleen maar van dromen. En door nieuwsgierig te blijven, ontdekken we ook steeds nieuwe methoden, nieuwe technieken en nieuwe combinaties. Daar profiteert iedereen die met ons samenwerkt elke dag van. Al sinds 1974.

Nieuw sinds 1974

En vandaag? We zitten nooit stil. Want er is zó veel te doen en enorm veel te leren als het gaat om het op- en uitbouwen van merken... Vanuit ons fijne kantoor, het voormalige zwembad van Aalten, werken we dagelijks met aandacht en plezier aan organisaties en merken in heel Nederland en daarbuiten.

Aanpakkers sinds 1974

We zijn trots op onze Achterhoekse mentaliteit. Die van aanpakken en doorpakken. Niet in problemen denken maar in oplossingen. Vraag ‘t gerust aan onze klanten; we zijn niet voor een gat te vangen. We pakken ’t aan en krijgen ’t voor elkaar. Het is een van onze kernwaarden die ervoor zorgt dat we een waardevol verlengstuk van veel organisaties zijn. We zijn échte Achterhoekers, maar wel eigenzinnige. En daar zijn we best trots op.

Doorzetters sinds 1974

Als er één vak is dat onderhevig is aan de grillen van de economie dan is het ons vak. Eén stap vooruit en twee terug, we kennen ‘t. Wie vijftig jaar bestaat heeft ook voor stevige uitdagingen gestaan. Maar opgeven zit gewoon niet in onze natuur. En we geloven in de waarde van wat we kunnen, dat maakt ons tot duurzame doorzetters. Dat bewijzen ook de langdurige klantrelaties waarin het soms uitdagend kan zijn, kan schuren zelfs. Op dat soort momenten vinden we elkaar en vinden we een weg waarop het wél kan.

Vooroplopers sinds 1974

Oud-directeur en oprichter Bert was al een pionier. De nieuwste computers (Apple natuurlijk), de nieuwste software, nieuwe functies… Door steeds vérder te kijken dan morgen is Frappant door de jaren heen gegroeid op alle fronten. Die pioniersrol zit in ons DNA, dus die vervullen we nog steeds. Want we willen het bureau van morgen zijn. Vandaag al.