Overlayer

Nieuws | Door Marloes van Londen | Leestijd 1 minuten | 17-06-2018

Even voorstellen: Milou Huitink

Net als je dacht dat het niet gekker kon met zoveel M&M’s binnen één communicatiebureau komt er nóg een kleurtje bij: Milou is terug!

Ze studeerde onlangs af aan het Saxion en liet met haar afstudeerstage én haar brede glimlach bij ons een positieve indruk achter. Milou versterkt het team van projectmanagers, dus vanaf nu nóg meer kans dat je een M aan de lijn krijgt! Milou houdt zich, naast het begeleiden van projecten voor onze opdrachtgevers, ook bezig met de doorontwikkeling van onze eigen communicatie. Meer lezen over deze goedlachse dame? Kijk op haar Profiel!

Ook interessant

Gerelateerde case

Naamontwikkeling werd waardevolle ontdekkingstocht

De Lichtenvoorde, vanaf nu Sius, biedt al 40 jaar ondersteuning aan ongeveer 850 mensen in de hele Achterhoek. Lees de volledige case!

Lees verder
Gerelateerd artikel

Hoe goed ken jij jouw klanten?

Als ik aan jou vraag, ‘’Ken jij je klant goed?’’, zal je waarschijnlijk antwoorden met een vastberaden ‘’ja’’. Maar kloppen je aannames over de klant wel? Ken je je klant echt zo goed als dat je denkt? Heb je wel eens geprobeerd persona’s te creëren en daarmee echt in de huid van je klant te kruipen?

Lees verder
Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.