Overlayer

Nieuws | Door Marloes van Londen | Leestijd 1 minuten | 17-06-2018

Even voorstellen: Milou Huitink

Net als je dacht dat het niet gekker kon met zoveel M&M’s binnen één communicatiebureau komt er nóg een kleurtje bij: Milou is terug!

Ze studeerde onlangs af aan het Saxion en liet met haar afstudeerstage én haar brede glimlach bij ons een positieve indruk achter. Milou versterkt het team van projectmanagers, dus vanaf nu nóg meer kans dat je een M aan de lijn krijgt! Milou houdt zich, naast het begeleiden van projecten voor onze opdrachtgevers, ook bezig met de doorontwikkeling van onze eigen communicatie. Meer lezen over deze goedlachse dame? Kijk op haar Profiel!

Ook interessant

Gerelateerde case

Maximaal rendement uit deelname tv-programma

Voor Vandersanden fungeren wij al ruim 8 jaar als strategisch en creatief partner. Bekijk en lees wat we voor deze campagne hebben gedaan.

Lees verder
Gerelateerd artikel

Hoe cultuur je merk vormt. En wat je daarmee kan.

Langzaam maar zeker besteden directies, HR-, brand- en marketingmanagers steeds meer aandacht aan de cultuur in hun organisatie. Een mooie ontwikkeling als je ‘t ons vraagt. Maar wat is dat nou eigenlijk: (merk- of bedrijfs)cultuur? Hoe is het verbonden met je merk, met je employer branding, internal branding en brand alignment? En bovenal; hoe besteed je aandacht aan je cultuur?

Lees verder
Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.