Overlayer

Nieuws | Door David de Vries | Leestijd 1 minuten | 10-02-2020

Even voorstellen: Geesje Rietveld

Jawel, we hebben er een nieuwe collega bij! Dit keer geen meisje met een ‘M’ (al hebben we overwogen haar Meesje te noemen) maar een blij ei met de letter G! Deze creatieveling versterkt sinds het begin van het jaar ons team als (content)marketeer en daar zijn we blij mee!

Haar ervaring als (hoofd)redacteur en contentmarketeer maakt Geesje een welkome aanvulling op ons team. Zoals ze zelf namelijk zegt is content queen en daarmee een belangrijk onderdeel van de trajecten die we met onze klanten doorlopen. Hoewel er nog genoeg valt te vertellen over Geesje, heb ik veel liever dat je haar zelf leert kennen.

Neem daarom gerust contact met haar op, of neem een kijkje op haar profiel!

Ook interessant

Gerelateerde case

Svedex ontdekt wat ze in huis heeft tijdens employer branding traject

Svedex is succesvol en groeit, maar voelt daarbij het huidige tekort aan goede arbeidskrachten. De vraag aan ons luidde: ‘Hoe krijgt Svedex een voorkeurspositie bij potentiële werknemers én kunnen we onze huidige werknemers nog meer motiveren om te blijven?’

Lees verder
Gerelateerd artikel

Marktonderzoek helpt je van je onderbuikgevoel af

Creativiteit heeft alles met gevoel te maken. Mooie vormgeving of pakkende teksten doen immers iets met je. Maar hoe creatief ze ook zijn, de totstandkoming ervan laten we allesbehalve aan het toeval over.

Lees verder
Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.