Overlayer

Nieuws | Door David de Vries | Leestijd 1 minuten | 10-02-2020

Even voorstellen: Geesje Rietveld

Jawel, we hebben er een nieuwe collega bij! Dit keer geen meisje met een ‘M’ (al hebben we overwogen haar Meesje te noemen) maar een blij ei met de letter G! Deze creatieveling versterkt sinds het begin van het jaar ons team als (content)marketeer en daar zijn we blij mee!

Haar ervaring als (hoofd)redacteur en contentmarketeer maakt Geesje een welkome aanvulling op ons team. Zoals ze zelf namelijk zegt is content queen en daarmee een belangrijk onderdeel van de trajecten die we met onze klanten doorlopen. Hoewel er nog genoeg valt te vertellen over Geesje, heb ik veel liever dat je haar zelf leert kennen.

Neem daarom gerust contact met haar op, of neem een kijkje op haar profiel!

Ook interessant

Gerelateerde case

Treed binnen in de wereld van Svedex en dextüra

Dextüra had de nieuwe deurenserie Form fysiek op de BAU in München gelanceerd. Door corona liep dat anders. Dextüra koos voor een opvallend online event als alternatief.

Lees verder
Gerelateerd artikel

Je positionering beschrijven? Maak een brandstory

Van de bio op je socials tot het verhaal dat je vertelt op een beurs: voor sterke merken is de brandstory de basis van alle teksten en verhalen. Je brandstory vertelt kernachtig waar je voor staat en wat de essentie is van je merk.

Lees verder
Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.