Overlayer

Nieuws | Door Geesje Rietveld | Leestijd 1 minuten | 19-01-2021

Paarden, party’s en projecten: Lize zit er bovenop.

Wederom mogen we melden dat we een nieuwe Frappanter in ons midden hebben. Wat hadden we nog niet in ons kleurrijke team? Nou, een petit paardenmeisje met grote ambities, die graag Ottolenghi kookt, tuinfestivals organiseert, klust en controle houdt. Die ze met yoga weer loslaat.  ‘Marketingtrajecten hoeven niet altijd vlekkeloos te verlopen. Het zijn juist de ‘hiccups’ die soms gave dingen opleveren’, aldus onze nieuwste projectmanager Lize.

Lize Adriaanse is 27. Als ze een fles wijn wil kopen wordt ze nog regelmatig om haar ID gevraagd, maar in haar kleine postuur huizen flinke ambities en een hoog kennisniveau. Ze studeerde Commerciële Economie en rondde daarna een master Marketing Management af, beide in Groningen. “Een bruisende studentenstad met een internationale blik op de wereld en toch een gezonde dosis Groningse nuchterheid. Ik voel me daar thuis.” Niet vreemd, want zelf komt ze uit het nuchtere Winterswijk.

Fun factor

Lize en haar vriend Jordi besloten eerst drie maanden door Zuid-Amerika te trekken, voordat ze settelden in Winterswijk. In een klushuis, dus Pinterest is Lizes go-to platform. Op het digitale prikbord doet ze ook inspiratie op voor de tuinfeesten die ze graag organiseert. Maar de beste ideeën vindt ze in haar ouders’ schuur. “Oude deuren op schragen worden tafels, strobalen worden loungebanken, een auto wordt een photobooth en oude pannen worden heksenketels boven een echt haardvuur. Zo krijg je een tof festivalsfeertje. We hebben zelfs een zigeunerwagen gemaakt waar de gasten waarzegger konden spelen, van mijn paardentrailer. Fun factor. Lachen toch?”

Flexibel en zeker

Haar hoofd is vol en druk. Eens in de zoveel tijd ledigt ze haar brein met paardrijden en yoga. Verstandig, want dan heb je weer een rustig oog voor de grote dingen. “Kleine dingen kan ik loslaten, maar de prio’s moeten voor elkaar zijn. Op tijd en van kwaliteit. Dat geldt zeker voor projectmanagement. En toch moet je flexibel en zeker genoeg zijn om zelfs je prioriteiten opnieuw onder de loep te nemen als dat nodig is.”

Ultieme controle

Waarschijnlijk matcht ze daarom zo goed met paarden: vanwege haar lichtvoetigheid en volwassen zekerheid. “Paarden spiegelen je gedrag. Je moet bewust zijn van je lichaamstaal en de leiding nemen. Dan zullen ze volgen.” Ze heeft sinds kort een nieuw, jong exemplaar. “Het gaat mij om de band; die moet steeds beter worden. Het liefst wil ik dressuurwedstrijden met haar gaan rijden. Dat vraagt om een ultieme samenwerking met een dier dat honderden kilo’s zwaarder is dan ik. Een mooie uitdaging.”

Bij Frappant heeft Lize haar professionele uitdaging gevonden.

Ook interessant

Gerelateerde case

Brand portal maakt merkconsistentie mogelijk

Nedap is een wereldwijd opererend hightech bedrijf met meer dan achthonderd medewerkers. We ontwikkelden een een brand portal voor hen.

Lees verder
Gerelateerd artikel

Welke bedrijfsnaam kies je bij een fusie?

Krijg je te maken met een fusie of overname, dan komt automatisch de vraag: hoe gaat de organisatie straks heten? Welk merk gaan we voeren? De beste keuze hangt af van meerdere factoren. Spoiler: ego’s van directieleden horen daar niet bij. De bedrijfsnaam zou ook nooit onderdeel moeten zijn van de onderhandelingen. Je naam is een van je belangrijkste verbindende factoren met klanten, medewerkers en andere stakeholders. Onderzoek daarnaar bepaalt de beste merknaam. Wat en hoe; daarover lees je meer in deze blog.

Lees verder
Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.