Wie maakt me los?

Brainstormsessie

Een goed idee komt zelden uit de lucht vallen. Zeker als het vraagstuk complex is, zit het ongeoefende brein al snel in uitgesleten paden te denken. Het resultaat valt dan vaak tegen.

Creatief denken is niet voor iedereen even makkelijk. Sommigen vinden het moeilijk zo ineens met ideeën te komen of durven de ideeën niet zo in de groep te gooien. Voor veel mensen is het niet makkelijk om vertrouwde denkpatronen en invalshoek los te laten en anders te kijken en denken. De sfeer, risico’s durven nemen, open zijn, nieuwsgierigheid en passie hebben voor je merk, zijn belangrijke elementen voor een effectieve brainstorm. De ideale omgeving hebben wij voor al voor je. Op de bodem van ons zwembad bevindt zich ’Het Diepe’, onze brainstormruimte voor grotere gezelschappen. De ideale plek voor een brainstormsessie.

Brainstormtechnieken

Maar we helpen je naast deze inspirerende omgeving natuurlijk verder op weg. Tijdens onze brainstormsessies gebruiken wij verschillende brainstormtechnieken om de patronen te doorbreken en de ideeënstroom op gang te brengen.

Storm aan ideeën

Met ons team brainstormen we vaak bij de ontwikkeling van concepten. Maar we brainstormen ook geregeld samen met onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld bij het bepalen van een strategie of nieuwe marketingactiviteiten. Dat hoeft niet eens voor een communicatie-opdracht te zijn. Brainstormen over het ontwikkelen van een productinnovatie kan ook bij Frappant. –Wij zijn specialist in anders denken en anders kijken, waarmee we jouw ideeënstroom genereren. Goede ideeën waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Dus, ben je klaar voor Het Diepe?

Toe aan frisse ideeën en aan nieuwe energie? Zin om eens helemaal anders te kijken en te denken? Dan ben je van harte welkom bij ons in ‘het diepe’ voor een brainstormsessie. Een hekel aan zwembaden of is Aalten te ver? Dan komen we gewoon jouw kant op.

Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.