Ingetogen chic tot uitbundig glossy

Brochure, jaarverslag & magazine ontwikkelen

Als het gaat om de ontwikkeling van gedrukte communicatie ben je bij Frappant aan het juiste adres. Van brochures, magazines, jaarverslagen, boeken, tot aan jubileumuitgaven. Stuk voor stuk staaltjes van informatievoorziening met een boodschap. Bij de één ligt de nadruk meer op de informatievoorziening of op cijfers, bij de ander is juist de boodschap en het imago het belangrijkst.

Wat de doelstelling ervan ook is, wij draaien onze hand er niet voor om. En dan hebben we het niet alleen over de vormgeving, maar over het totale traject:

  • concept
  • ontwerp en layout
  • tekstschrijven of redigeren
  • vertalen
  • fotografie (image-, product- en portretfotografie)
  • beeldbewerking
  • drukgereed aanleveren
  • drukwerkinkoop en –begeleiding
  • handling en verzending

Ontwerpen brochures

Brochures ontwerpen is een bijzondere klus. Zo denken we goed na over de content, over de uitstraling van de brochure en de boodschap die moet blijven hangen na het lezen van de brochure. De juiste beelden, de beste lettertypes en de beste content smelten we samen in de te ontwerpen brochure. Als full service bureau is dit één van de activiteiten waar wij veel ervaring mee hebben.

In de loop der jaren hebben wij onze ervaring omtrent het maken van een brochure ontwerp vergroot. De werkwijze blijft simpel: jij deelt je ideeën met ons, wij laten onze creativiteit er op los.

Opmaak jaarverslag

Steeds meer wordt het jaarverslag gezien als een extra en belangrijk communicatiemiddel. In een jaarverslag is het belangrijk om een goed inhoudelijk verhaal te vertellen. Om ervoor te zorgen dat het verhaal de juiste indruk maakt, is de opmaak van het jaarverslag erg belangrijk. Met goede opmaak maak je je verhaal ook toegankelijker. Een opgemaakt jaarverslag leest luchtiger en prettiger en de juiste illustraties en beelden ondersteunen het verhaal. Frappant Aalten doet dit al jaren voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Ontwerp en opmaak van magazines

Op zoek naar een partij die je kan helpen bij het ontwerp en de opmaak van een magazine? Stop met zoeken! Frappant ontzorgt je op iedere pagina. We denken mee, ontwikkelen de opmaak, realiseren de content en begeleiden het gehele proces. Om een magazine tot een succes te maken, heb je van alles nodig: van het verwerken en herschrijven van teksten, tot illustraties, fotografie en diverse opmaak- en ontwerpprogramma’s. Frappant helpt je van het ontwerp tot het daadwerkelijke magazine dat op de deurmat valt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom de opmaak en ontwikkeling van brochures, jaarverslagen & magazines? Als full service reclame- en communicatiebureau brengen we jouw wensen in kaart, geven we je advies én realiseren we wat je nodig hebt!

Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.