Een goed concept staat als een huis.

Conceptontwikkeling

Een goed idee alleen is nog geen concept. Het doorkauwen van een idee zodat er een doordacht marketing concept ontstaat is een vak apart. Natuurlijk begint elk concept met een idee, maar het werk om daar een stevig communicatieconcept van te maken moet dan nog beginnen.

Conceptontwikkeling is de vertaling van je idee

Conceptontwikkeling vormt een verbinding tussen de strategie en de invulling daarvan. Het is de creatieve én inhoudelijke vertaling van je idee naar een rond en kloppend geheel. Een concept bestaat uit content en vorm. Dus wat je als merk gaat vertellen en hoe je dat gaat doen.

Na de brainstormsessie kiezen we de beste ideeën op basis van levensvatbaarheid en effectiviteit om uiteindelijk een sterk marketing concept en design concept neer te zetten. Het team van creatieve specialisten bestaande uit een artdirector, copywriter en strateeg gaan met jou aan de slag om het concept te finetunen zodat het staat als een huis. Copywriting, fotografie en (grafisch) ontwerp geven strategie tijdens de conceptontwikkeling een gezicht.

Heb je zelf al een idee of een concept in gedachten? Kom maar op. We toetsen het samen op levensvatbaarheid en gaan aan de slag met de vertaling ervan naar een volwaardig marketing concept.

Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.