Overlayer

| Door Geesje Rietveld | Leestijd 3 minuten | 26-10-2022

Babeth danst het leven door

Brede glimlach, flinke portie energie, hoge hakken en altijd in voor een babbel: maak kennis met Babeth! Deze vrolijke krullenbol trok de stoute schoenen (lees: hoge hakken) aan en stuurde een open sollicitatie naar Frappant. Met succes: onlangs sloot ze zich bij ons aan als content marketeer.

Wist je dat de gouverneur van Tirol Günther heet? Babeth wel. Zij woont namelijk, samen met haar vriend, aan de Tirol in Doetinchem. Hun twee katten vernoemden ze naar hun woonplek: Anton en Günther. Hoe creatief.

En er is nog veel meer leuks te vertellen over Babeth; deze 27-jarige is een échte bezige bij. Heb je even? Babeth danst – “vroeger semi-professioneel, tegenwoordig omdat ik het gewoon heel leuk vind” – ze bouwt carnavalswagens, doet aan bootcamp, maakt muurschilderingen in babykamers en tussendoor had ze ook nog tijd om haar motorrijbewijs te halen.

De perfecte combi

“Het opschakelen en de snelheid vind ik fantastisch. Toeren doe ik met mijn vader of broertje. Bootcamp met mijn moeder. En met vrienden een drankje en dansje doen vind ik ook erg leuk.” Trapt ze ook wel eens op de rem? “Jazeker. Ik kan ook prima een avondje Netflixen. Samen met mijn vriend en een bak ijs op de bank: de perfecte combinatie.”

Ook Frappant + Babeth blijkt een perfecte combinatie te zijn. Ze stuurde een mailtje, ging met Dennis om tafel en voor ze het wist was ze een gesprek van twee uur verder. “We hadden het toen nog helemaal niet over werkzaamheden, maar juist over wie ik ben als persoon. Dat klikte goed, en toen zijn we gaan kijken of mijn talenten tot hun recht kunnen komen binnen Frappant.”

En of we Babeth’s talenten kunnen benutten. Als content marketeer gaat Babeth aan de slag voor onze klanten én voor de communicatie vanuit Frappant zelf. Lekker afwisselend, uitdagend en veel samenwerken met collega’s. Precies wat Babeth zoekt in een baan.

Die zie je niet over het hoofd

“Samen sparren, brainstormen, aan projecten werken, maar ook ouwehoeren, dat past wel in mijn straatje. Ik kan van iedereen hier heel veel leren én ik kan er een leuke tijd mee hebben. Volgens mij is er altijd wel ruimte voor een grap, en tegelijkertijd is het een heel professionele club. Dat vind ik belangrijk.”

Passeer je Babeth’s bureau, verwacht dan ook niet dat je met een seconde weer verder loopt. “Ik ben heel sociaal, praat graag en vraag altijd wel even hoe je weekend was.” En al is ze ‘slechts’ 1m64 lang, met haar hoge hakken, brede glimlach, lippenstift en flinke bos krullen zal je Babeth niet snel over het hoofd zien.

Welkom, Babeth! Superleuk om je in het team te hebben.

Ook interessant

Gerelateerde case

Creatief concept jaarverslag voor hightech bedrijf

Nedap is een wereldwijd opererend hightech bedrijf met meer dan achthonderd medewerkers. We ontwikkelden een concept zowel in gedrukte vorm als digitaal.

Lees verder
Gerelateerd artikel

De kracht van beeld met een beetje taal

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, maar soms is de kracht van beeld alleen niet genoeg. Ik vertel je er alles over in mijn blog!

Lees verder
Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.