Overlayer

| Door Geesje Rietveld | Leestijd 4 minuten | 2-02-2023

Charell gaat voor goud

Qua klantcontact en planningskills zit Charell al gebakken door haar vorige opleiding voor Managementassistent. Tijdens haar stage Projectmanagement bij Frappant hoopt ze andere sterke kanten van zichzelf te ontdekken. Terwijl zij projecten draait en zelfkennis en -vertrouwen wint, mogen wij genieten van haar frisse gezelschap. Inclusief voorliefde voor Formule 1, the Beatles, carnaval en Frank Visser. Dat worden vijf interessante maanden…

Charell Meijer (21) studeert nu drie jaar Communicatie aan de HAN in Nijmegen waar ze ook woont en uitgaat. Maar nu ze de komende maanden een stage Projectmanagement loopt bij Frappant, woont ze weer even lekker bij pa en ma in Wehl. Waarom geen stage in Nijmegen? “Iedereen wil altijd stage lopen in de grote steden, alsof daar alleen maar leuke banen zijn. Nou, in de Achterhoek heb je enorm veel mooie bedrijven. En de sfeer hier heb ik altijd heel tof gevonden.” 

Goud graven in het Oosten

Daar komt bij dat Charell (spreek uit: Sjarèl) zich het liefst elke dag omringt met vrienden en familie en daarvan zitten er in de Achterhoek het meest. Nog iets waar ze in het Oosten haar hart aan ophaalt: carnaval. “Eerst een weekend in Kilder, gevolgd door een weekend in Wehl. Sinds een paar jaar gaan we op maandag ook naar Breda; wat een feest is dat.” Van 18 tot 22 februari loopt Charell de polonaise als Gold Digger. Gouden rokje, veel make-up, dikke gouden dollarketting. En een gouden schep. “Ik ben nog op zoek naar zo’n mijnhelm met een lichtje voorop, maar tot nu toe heb ik er geen gevonden die past. Ik heb een klein hoofd.”

Stagiaire Charell lacht

Hard gaan op de Beatles

Behalve van gezelligheid kan Charell enorm genieten van muziek en de Formule 1. Een goede vriendin besmette haar met dat snelheidsvirus. “Echt heerlijk. De kwalificatie op zaterdag, de race op zondag thuis of in de kroeg. Als het lukt zelfs de vrije trainingen op vrijdag.” En wat betreft de muziek? “Ik ben echt een Spotify-freak. Mijn smaak is superbreed en het liefst draai ik de hele dag muziek. Van techno tot de Top 40 en the Beatles. “Op the Beatles kan ik goed studeren”, zegt ze serieus.   

Zelfkennis en -vertrouwen opdoen

Over haar studie gesproken: dit is al Charells vijfde stage. (!) Voorafgaand aan de opleiding Communicatie liep ze namelijk al drie stages tijdens haar MBO Managementassistent-Directiesecretaresse. “Dat was niet echt mijn ding, maar ja: ik was 15 toen ik moest kiezen. Wat weet je dan over jezelf? Gelukkig sluit de studie voor secretaresse beter aan bij m’n opleiding Communicatie dan je zou denken. Ik heb al veel geleerd over planning, organisatie en klantcontact.” De komende vijf maanden hoopt Charell vooral te ontdekken wat haar sterke punten zijn. “Ik ben altijd een beetje onzeker over de dingen die ik doe. Waarom weet ik niet. Ik wil nu wel eens vol vertrouwen kunnen zeggen: dit heb ik top gedaan! Daarom wil ik wil graag tenminste één project van A tot Z alleen draaien. Als het me lukt. Nee, dat gaat me lukken!”, verbetert ze zichzelf lachend.

Schone uitspraken  

Charell durft zich niet alleen kwetsbaar op te stellen, ze durft ook haar ‘afwijkingen’ te delen. “Ik vind het heerlijk om op TikTok van die schoonmaakfimpjes te kijken. Auto’s, tapijten: helemaal zen word ik daarvan. Mijn moeder houdt enorm van een schoon en opgeruimd huis. Zelf kan ik er ook wat van. Ons studentenhuis was een van de schoonste van Nijmegen, denk ik.” Nog een guilty pleasure: De Rijdende Rechter. “Oh, Frank Visser doet uitspraak! Ik ga daar zó goed op! Het liefst zo’n aflevering met Tokkies die elkaar verrot schelden omdat een hekje 20 cm te ver naar links staat. Heer-lijk.” 

Gelukkig heeft onderzoek uitgewezen dat vooral intelligente mensen kijken naar dit soort high quality realityshows. 😊 Welkom Charell! Wij vinden het nu al heer-lijk dat je er bent.

 

Ook interessant

Gerelateerde case

Herpositionering verlegt communicatiefocus van misdaad naar melder

We mochten de bijzondere vakmensen van Meld Misdaad Anoniem helpen om met hun merk de volgende stap te zetten.

Lees verder
Gerelateerd artikel

Thijs de avonturier

Niet veel 24-jarigen hebben al zoveel ervaringen opgedaan als Thijs. Hij is bezig met z’n derde opleiding, runt een eigen bedrijf vanuit de schuur en gaf al marketinglessen. Nu is ie onze stagiair Online Marketing. “Ik vind het mooi om telkens nieuwe dingen te proberen.” Een echte avonturier. Behalve als het om groenten gaat. Of ballonnen …

Lees verder