Overlayer

| Door Geesje Rietveld | Leestijd 3 minuten | 8-12-2022

Jennifer de ‘gehaaide’ projectbaas

Frappant presenteert met trots: Jennifer. Onze nieuwste aanwinst heeft al flink wat strepen verdiend in marcom en brand management en weet inmiddels dat de rol van projectmanager haar op het lijf is geschreven. Want Jennifer is een baas. Of het nu edele Donnie betreft, haar opmerkelijke eigen bedrijf, de projecten die ze runt of haar teamleden; ze heeft ze allemaal in het snotje. Jennifer ziet er misschien lief uit – is ze ook - maar vergis je niet. Haar tijdlijn op Instagram en haar linnenkast onthullen een heel andere kant.


Jennifer Hengevelt woont met Erwin in haar geboortedorp Dinxperlo. Samen verbouwden ze een jaren 30 woning én runnen ze een bedrijf in bevalbaden. [verhuur en verkoop van bevalbaden aan verloskundigen en zwangeren voor gebruik tijdens het ‘moment suprême’, red.] “Ik heb verstand van (online) marketing en webshops, Erwin van sales, inkoop en magazijnprocessen”, verklaart Jennifer. “Toen dit bedrijf te koop stond dachten we: waarom niet?” Een vragende blik beantwoordt ze lachend met: “Nee, ik ben zelf niet in bad bevallen.”

Thuis in de Achterhoek

Vier jaar geleden werd dochter Rosa geboren, tweeëneenhalf jaar later Benjamin. Tijdens haar studies – Commerciële Economie in Utrecht en Communication Studies in Enschede – woonde Jennifer met plezier in Utrecht, maar toen Erwin en zij over kinderen nadachten wilden ze terug naar de Achterhoek. “Hier kunnen m’n kids rustig opgroeien. Bovendien hebben mijn ouders hier een stuk grond waar mijn paard kan lopen.” Aha! Onze ‘paardenmeisjes’ Saskia en Lize kunnen officieel een clubje beginnen.

Donnie

“Ik rijd al sinds m’n vijfde. Laatst had ik serieus mijn 25-jarig jubileum bij rijvereniging de Grensruiters.” Haar paard heet Don Quarterson. Jennifer heeft Donnie goed onder controle; haar voorkeursrol bij uitstek. “Ik ben een eersteklas controlfreak. Ik bereid me graag tot in de puntjes voor zodat ik elke situatie de baas ben.”

Kalm de kink uit de kabel

Haar ervaring heeft Jennifer top voorbereid voor haar functie als projectmanager bij Frappant: online marketeer in Duitsland, copywriter, marcom-specialist bij EXIT Toys en brandmanager bij ATAG/Hisense. “In al die functies heb ik gemerkt dat ik projecten runnen het allerleukste vind. In chaos houd ik m’n hoofd koel, ik bekijk de situatie en pak de eerste prioriteit op. Vaak zit daar ook de kink in de kabel, waarna alles weer op z’n plek kan vallen.”

Haaien en unicorns

Het algoritme van Instagram en Facebook geven meer inzicht in Jennifers hoofd. Haar tijdlijn staat vol met haaienfilmpjes. “Van die kerels die rustig zitten te vissen en dat er ineens zo’n mega bek uit het water komt. Wonden, bloed, maakt niet uit. Ik kan niet stoppen met kijken. Raar hè!?” Jennifer gunt ons nóg een kijkje in haar psyche. “Ik heb een hekel aan unicorns. Maar écht. Kennissen hebben Rosa ooit zo’n knuffel gegeven, die ligt nog steeds verstopt in de linnenkast. Zij weten van niks.” Ach Jennifer, je moet maar zo denken: het zijn juist de afwijkingen die het leven zo verrekte interessant maken. Dus welkom bij onze club van buitengewone idioten. You fit right in.

Ook interessant

Gerelateerde case

Zorgeloze beleving gedurende heel de klantreis

The Bed Company wás het bedrijf achter 5 succesvolle webshops voor boxsprings, matrassen en waterbedden. Nu is The Bed Company een eigen merk met een onderscheidende propositie

Lees verder
Gerelateerd artikel

Meetbaarheid en een leeg aanrecht; Juul weet wat feesten is

Juul van Schaick, broer van onze voormalige en zeer gewaardeerde stagiaire Milou, werd door zijn zus besmet met het Frappant-virus. Hij loopt nu vijf maanden een stage online marketing. “Meetbare marketing is helemaal in mijn straatje.”

Lees verder
Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.