Toekomstbestendig communiceren, wel zo duurzaam.

Zetten jullie al volop in op een duurzame toekomst? Om uiterlijk in 2050 energieneutraal te zijn? Een ambitie waarbij betrokkenheid vanuit de inwoners meer dan ooit van belang is? Dat dachten wij al!

Neem contact met ons op

Bij Frappant denken we graag met jullie mee om samen duurzame gedragsverandering in gang te zetten. De koers naar een energieneutrale toekomst begint vandaag. Jij als communicatieadviseur of beleidsmedewerker, op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente, weet als geen ander hoe belangrijk dit is. Het is tijd om inwoners te enthousiasmeren. Als collectief actie te ondernemen. En hen als individu bewust te maken van hun bijdrage. Samen maken we duurzaamheid tastbaar.

Bekijk onze cases
Duurzaamheid

Samen op weg naar 2050

Bewuste keuzes. Gericht op de lange termijn. Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Hoe overtuig je inwoners van de relevantie rondom duurzaamheid? En hoe maak je hun bijdrage daaraan concreet? We gaan graag samen met jullie aan de slag met deze duurzame uitdaging. Om alle doelgroepen binnen de gemeente te bereiken en motiveren. Op weg naar 2050.

Wij werken onder meer aan

Hesselink Koffiebranders
MST Medisch Spectrum Twente
Meld Misdaad Anoniem

Blije opdrachtgevers

We helpen met veel aandacht en plezier organisaties in heel Nederland en daarbuiten om hun merk zorgvuldig op en uit te bouwen. Een greep uit deze mooie trajecten vind je hier.

Werk in uitvoeringBekijk het maar
Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.