Overlayer

Nieuws | Door Dennis Hoftijzer | Leestijd 3 minuten | 24-05-2022

Frappant neemt Doetinchems bureau Profilers over

Twee bekende namen uit Oost-Gelderland bundelen hun krachten: sinds april 2022 is Profilers Communicatie in Doetinchem onderdeel van brand agency Frappant in Aalten. En dat is drie keer goed nieuws!

Profilers Communicatie vierde onlangs haar 20-jarig jubileum. Eigenaar Paul Eggink richtte het bureau destijds samen met twee collega’s op, na alle drie werkzaam geweest te zijn bij Frappant. “Met deze samenvoeging zijn we dus terug op het vertrouwde nest” vertelt Paul lachend. De afgelopen jaren is hij bezig geweest met de bedrijfsopvolging. Toen dat intern onverhoopt niet lukte, zocht hij de aansluiting bij Frappant. “We passen gewoon goed bij elkaar. Eigenlijk waren we er snel uit dat dit de beste match is voor onze opdrachtgevers – en onszelf” aldus Paul.

 

Goed nieuws voor opdrachtgevers

De bundeling van de twee bureaus betekent extra kennis en slagkracht voor de opdrachtgevers van Profilers. Vanaf nu beschikken ze over een team van bijna 30 specialisten die bouwen aan hun merk en succes, in de breedste zin van het woord. Waar Profilers werkte met een schil van freelancers, heeft Frappant de meeste skills in eigen huis, van merkstrateeg tot conceptontwikkelaar, van contentmarketeer tot vormgever. En alles in meervoud. Deze krachten worden nu gecombineerd. Meer power dus, maar met dezelfde grote glimlach.

Profilers & Frappant

Goed nieuws voor Profilers

De medewerkers van Profilers worden onderdeel van het Frappant-team. Resultaat: een mooie club van vrolijke vakidioten die samen nóg meer impact kunnen creëren voor de gezamenlijke opdrachtgevers. Aan inspirerende werkruimte geen gebrek, naast het kantoor in Doetinchem is ook het voormalig zwembad in Aalten vanaf nu de plek om te ontmoeten en te werken, nét hoe het voor opdrachtgevers en klantteams het best uitkomt. Beide kantoren hebben bovendien voldoende flexplekken voor opdrachtgevers en partners om een dag op locatie te werken.

Ik ben trots op deze stap en heb er zin in!

Paul Eggink | Profilers Communicatie

Goed nieuws voor Frappant

Met de acquisitie van Profilers verrijkt Frappant haar portfolio met een reeks mooie opdrachtgevers. Relaties die al jaren samenwerken met het Doetinchemse bureau en die met deze ontwikkeling weer jaren vooruit kunnen met een sterk team. De collega’s van Profilers zijn bovendien een hele welkome aanvulling voor het groeiende Frappant. “Hoewel we niet op overnamepad waren, kwam dit op een mooi moment” aldus Dennis Hoftijzer. “We hebben flinke stappen gezet in onze aanpak en werkwijze. Mede dankzij onze stevige profilering levert dat veel werk op. Met deze krachtenbundeling kunnen we doorpakken en onze ambities waarmaken.”

De komende tijd wordt de website van Profilers en de overige communicatiekanalen van een upgrade voorzien, waarmee de krachtenbundeling duidelijk wordt overgebracht. Met behoud van de nuchtere en authentieke Profilers-aanpak, de reden waarom klanten graag met het bureau werken.

“Ons DNA lag al niet ver uit elkaar” zegt David de Vries hierover. “Frappant heeft de afgelopen jaren een flinke transitie doorgemaakt naar een bureau voor merkenbouw -en merkactivatie. Een beweging waar omvang en slagkracht voor nodig is. We hebben bewezen kennis over het verstevigen van merken op alle fronten, zoals op het gebied van bijvoorbeeld employer branding. Die professionaliteit en kennis is daarmee nu ook beschikbaar voor de Profilers-klanten. Wat bij Frappant nooit is veranderd, is de nuchtere en eerlijke samenwerking, de mentaliteit van aanpakken en dóórpakken. En dat gaat heel mooi samen met het karakter van Profilers. We zijn er happy mee!” Paul knikt instemmend en bevestigt: “daar heb ik niks aan toe te voegen, we voelen ons hier thuis. Ik ben trots op deze stap en heb er zin in!”

Wil je meer weten over deze mooie ontwikkeling? David, Paul en ik vertellen je er graag meer over!

Ook interessant

Gerelateerde case

Positie verscherpt, visuele identiteit verfrist en nog steeds herkenbaar

MEPD helpt bedrijven en mensen in de technische sector. Met de aangescherpte positionering en bijpassende restyling, kan MEPD haar verhaal nu met meer overtuigingskracht uitdragen.

Lees verder
Gerelateerd artikel

Sterk werkgeversmerk bouwen? Begin bij je merkidentiteit

Stel; je gaat morgen failliet. Wat zouden je werknemers dan missen? (Behalve hun inkomen.) In het antwoord op die vraag schuilt datgene wat je  als werkgever uniek maakt en waarmee je je écht kunt onderscheiden van concurrenten op de arbeidsmarkt

Lees verder
Meer informatie?

Bel of mail ons! Vinden we leuk.