Employer branding = branding done right

Bouwen aan een sterk merk met bekendheid en aantrekkingskracht voor (potentiële) medewerkers. Hoe doe je dat? Je leest ‘t in onze whitepaper over employer branding.

Download whitepaper

Happy people, strong brands. Het is onze belofte én missie tegelijk. Wij geloven bij Frappant dat gelukkige mensen voor sterke merken zorgen en andersom. In onze cultuur hebben we aandacht voor vertrouwen, ambitie om het beter te doen en waardering voor de ‘eigenheid’ van onze mensen. Onze mensen zien Frappant graag succesvol. Medewerkers die binding met hun merk voelen zijn intrinsiek gemotiveerd om jouw merkbelofte waar te maken. Dat maakt brand alignment en merkcultuur noodzakelijk voor sterke employer branding.

Download

Whitepaper: Employer Branding

Vul onderstaand formulier in

Wil jij werknemers aantrekken - en behouden - die bij je passen en met plezier bij je werken? Heb jij nog geen duidelijk antwoord op de vraag waarom potentiële werknemers hun huidige baan zouden opgeven om bij jou te komen werken? Ben jij benieuwd naar hoe jij door middel van je medewerkers de merkbelofte ook intern doorleeft? Stapelen de vacatures zich op en is het hoog tijd om aan de slag te gaan met doordachte employer branding? Dan is dit dé whitepaper voor jou!

Wij werken onder meer aan

Hesselink Koffiebranders
MST Medisch Spectrum Twente
Meld Misdaad Anoniem

Blije opdrachtgevers

We helpen met veel aandacht en plezier organisaties in heel Nederland en daarbuiten om hun merk zorgvuldig op en uit te bouwen. Een greep uit deze mooie trajecten vind je hier.

Werk in uitvoeringBekijk het maar
Overlayer

Bel of mail ons!

Vinden we leuk.